keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Day 13: Las Vegas

Waking up in Vegas! Aamupalan hain hotellikompleksin ravintolamaailman ravintolasta nimeltä Tropical Smoothie Cafe. Ei tosin ole pelkkä smoothie-paikka, vaan sieltä sai myös mm. wrappeja ja erinäköisiä leipiä. Otin Chipotle Chicken Flatbreadin ja Mango Magic –smoothien. Leipä oli oikein maukasta, mutta smoothie ei kyllä lähelläkään Jamba Juice –tasoa. Aamupalan jälkeen lähdettiin kuokkimaan Mandalay Bay –hotellin hulppealle allasalueelle. Kuin ninjat konsanaan ”sniikkasimme” alueelle niin, että meille tuoltiin allasalueen ulkopuolelle yksi hotelliavain, jotta pääsemme porteista. Olin Teron kanssa liikkellä ja porteilla oltiin sitten vaan, että ”aijaa toinen avain on huoneessa ku ei tiedetty” ja kyllä se yksikin avain riitti.


Taidettiin mennä vahingossa ensin jollekin vip-altaalle, kun se oli siinä ihan ylhäässä yksinäisyydessään ja tarjolla oli myös ilmaista jäävettä. Kun tarina siis kertoi, että allasalueelle ei saa viedä omia juomia ja vesipuollo maksaa 10 dollaria. Kun pääsimme alueelle, jossa oli useampikin allas ja myös muu seurueemme, niin vettä ei tosiaan ollut enää missään tarjolla. Jännä. Käytiin Lazy riverissä ”lillumassa” pari rundia ja se oli oikein rentouttavaa. Sitten mentiin vielä altaaseen, jossa oli aaltokone. Se vaan oli vähän tylsää, kun sieltä tuli vain yksi aalto ja ”tauko” siinä välillä oli yllättävänkin pitkä. Sitten käytiin vielä suolavesialtaassa. Taisi niitä altaita olla vielä muitakin, mutta kyllä tuokin riitti. Ja oli sen verran kuuma päivä taas, että ei sitä oikein aurinkoakaan jaksanut ottaa sen pidempään, vaikka tulikin laitettua aurinkorasvaa aika huolella.

Allashengailun jälkeen lähdettiin Tiinan, Topin, Raisan, Roosan ja Mirkan kanssa vähän matkan päähän Premium Brands Outlet –keskukseen shoppailemaan. Olihan se iso kompleksi ja tosi paljon kaikkia liikkeitä, mutta hintataso ei ollut ihan niin edullinen kuin odotin. Tuli ostettua jokunen t-paita, pari kauluspaitaa töihin ja yksi olkalaukku. Ihan hyvät löydöt noin omasta mielestä, vaikka oisin toisaalta halunnut ostaa myös mm. Converset ja kellon. Conssit ei olleet mitenkään erityisen halpoja ja luulenkin, että saan muualta varmaan halvemmallakin. Kellokauppoja löysin tasan yhden, eikä siellä ollut oikein mitään hienoja. Housuja/farkkuja ois kyllä voinut myös ostaa ja vaikka työkenkiäkin, mutta jäi nyt ostamatta. Toisaalta myös matkalaukku alkaa täyttyä hyvää vauhtia.


Illalla käytiin syömässä hotellin buffassa. Hotellin omalla henkilökunnallakaan ei ollut kova luotto kyseiseen ravintolaan, kun paikan sijaintia kysyessä oli vastatt jotenkin, että ”You don’t want to go there.” No, olihan se toisaalta vähän tylsä setti. Itse tuli syötyä eniten pastaa ja aasialaista. Kuitenkin jälkkäripöydästä saatavat letut oli parhaita. Ne paistettiin ”tilauksesta” ja täytteen sai tietty valita itse. Itse menin karamellisoiduilla omenoilla ja suklaakastikkeella. Niin ja oli meillä ”all you can drink”-diilikin, mutta molemmat siihen kuuluvat hanabisset maistui vedeltä ja talon valkoviini oli myös aika pahaa. Kuohuviini meni, mutta sekin loppui vähän ennen kattauksen loppumista. Ei taida olla normaalisti hirveesti menekkiä.

Ruoan jälkeen osa lähti vielä kaupungille kävelemään. Itse pyödin hetken hotellin kasinolla ja pelasin jokusen dollarin pelikoneisiin huonolla menestyksellä. Pelikoneita oli kyllä joka lähtöön eri teemoilla. Oli Family Guy, Sex and the City, Wheel of Fortune, Ellen de Generes, Walking Dead jne. Frendit-kone vaikutti hauskalta joten pelasin sitä, mutta eihän siitäkään ottanut oikein mitään selvää. Nappia kun painoi, niin ruuudulla lähti rullat pyörimään ja kun ne pysähtyi, näki voittiko vai ei. Mutta oli vähän epäselvää mitä olis pitänyt saada, jotta voitto tulee. Koska pelaamisesta ei tuntunut seuraavan mitään hyvää, menin hotellihuoneeseen ja hetken vielä olin koneella, kunnes iski niin kova väsymys, että oli pakko luovuttaa ja ruveta nukkumaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti