keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Day 20: San Francisco

Haloo San Francisco! Tänään luvassa visiitti Golden Gatelle. Raisa selvitti miten sinne pääsee julkisilla. Kolmen bussin taktiikalla. Vaihdot meni kyllä jouhevasti ja odottelua ei juurikaan ollut. Toisen vaihdon kohdalla bussin tuloon oli kuulemma 9 minuuttia. Siinä vieressä oli 7eleven, joten ajattelin käydä hakemassa juotavaa siitä odotellessa. Sinä aikana sitten olikin yksi bussi siitä mennyt, mutta seuraava tuli sentään pian. Ja pian sitä oltiinkin perillä.


Osa meistä, minä mukaanlukien, päätti kävellä sillan päästä päähän. Eikä se mikään paha rasti ollut, vaikka siltä saattoi näyttääkin. Ja koska tuuli oli aikamoinen, niin ei tullut edes kuuma. Ei kyllä ollut kylmäkään sentään. Toisessa päässä osa jäi vielä sinne päähän. Tarkoituksena ilmeisesti löytää joku maisemapaikka korkeammalta, josta ottaa kuvia. Tai sitten vaan löytää bussipysäkki, millä päästä takaisin pienemmällä vaivalla. Ei niitä busseja kyllä juurikaan näkynyt sinne suuntaan menevän, joten sama se jos sen käveleekin takaisin.

Keskustan suuntaan mennessä noustiin jonkun bussin kyytiin, joka taisi olla joku "kaukoliikennebussi". Kone kyllä piippasi normaalisti, kun leimattiin, enkä minä kiinnittänyt siihen mitään erityistä huomiota. Eikä kyllä kuskikaan mitään ihmetellyt. Joku kyllä oli nähnyt, että sen leimauslaitteen ruudussa olisi lukenut -5$. Kun saavuttiin keskustaan, niin kiitettiin kuskia, kun jäätiin pois, eikä siinä mitään sitten sen ihmeempää. Hetki siinä kaupungilla sitten pyörittiin ja lähdettiin takaisin kämpille syömään ja hengailemaan. Mitään kummempaa ohjelmaa ei loppuillassa sitten ollutkaan. Kämpän omistaja kävi tuomassa meille ylimääräisen tuulettimen, koska oli vähän lämmin. Huomenna sitten pidän sen päivän, kun käyn kaupungilla yksin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti