torstai 10. syyskuuta 2015

Day 21: San Francisco

Viimeinen päivä. Kamalaa! Nytkö se jo loppuu? No, pitää ottaa loppuajasta kaikki irti. Ja tänään siis olen suunnitellut pitäväni vähän omaa aikaa kaupungilla. Ja loput dollarit pitää tuhlata, jottei niitä jää kotiinvietäväksi. Eipä niitä nyt paljon ole jäljelläkään, mutta sen verran, ettei viitsi jättää käyttämättä, eikä vaihtaa kotona euroiksikaan.

Raitiovaunulla keskustaan ja ensitöiksi Jamba Juiceen tietysti. Sen jälkeen päätin jatkaa raitiovaunulla vielä satamaan ja siellä hetki hengailua ja shoppailua. Tuli ostettua vähän kaikenlaista pientä, mutta nautin kyllä eniten siitä, että vain käveli sitä "rantakatua" ja kävi niissä pikkuputiikeissa. Paljon matkamuistokrääsäähän siellä oli, mutta ne oli ihan otollisia paikkoja mulle nyt, kun piti dollarit saada sileeks. Ja oli tietty kiva sää ja merellinen tunnelma. Oikein kiva.


Palasin raitiovaunulla takaisin keskustaan ja tehtäväni oli löytää Taco Bell. Syy tälle oli se, että en ole vielä ikinä käynyt syömässä Taco Bellissä. Ja piti löytää jotain syötävää, missä ei olisi papuja. Taco Bell löytyi ja ruokalistalta sellainen flatbread-tyyppinen ratkaisu, joka oli kyllä ihan hyvää, mutta se oli tosi pieni. Ei sillä juuri hintaakaan ollut, mutta koska täällä muuten on kaikki niin suurta, niin tuo vähän yllätti. Mutta nyt on sitten Taco Bellissäkin tullut käytyä, eikä ihan heti kyllä tarvitse mennä uudelleen.

Jatkoin kävelemistä kaupungin kaduilla ja otin vastaan kaiken, mitä vastaan tuli. Tai siis, niin... Kyllä te tiedätte. Ja vaikka dollarit olikin jo tuhlattu, niin tuli sitä vähän ostoksia vielä tehtyä. Ja Hollisterin liikkeessä todistin myös myymälävarkauden. Lopulta alkoi pieni kisaväsymys iskeä ja oli pakko lähteä kämpille. Vielä viimeinen Jamba Juice ja raitiovaunulla kämpille, jossa odottaisi pakkausoperaatio. Pakkaaminenkin meni yllättävän kivuttomasti ja vaikka laukku oli paljon täydempi kuin tullessa, niin painoa ei juuri ollut tullut lisää.


Meidän ensimmäinen lento on San Franciscosta Chicagoon Alaska Airlinesilla. Tai American Airlines sen kyllä lentää. Check-inin tekeminen netissä oli vähän haastavaa, ja koska meidän pitää vielä maksaa ruumaan menevistä laukuista, niin päätettiin tehdä check-in vasta kentällä. Lento lähtee klo 5, joten oli tiedossa että unta ei juurikaan tule saamaan. Päätinkin valvoa koko yön, sillä pelataan varman päälle, että ollaan ajoissa kentällä jne. Mutta siitä vielä seuraavassa postauksessa. Nyyh, tää loppuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti