sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Day 17: Los Angeles-San Simeon

No nyt se hetki koitti, jota oon "pelännyt" jo pitkään. Kirjoitan tätä postausta siis jälkikäteen, enkä muista mitä tänä päivänä on tapahtunut. Paitsi tietysti sen, että jouduttiin jättämään Los Angelesin kämppä ja lähdettiin ajamaan kolmen auton voimin rannikkoteitä kohti välipysähdyspaikkaamme, San Simeonia. Katsotaan jos tässä kirjoitellessa nyt muistuu jotain mieleen. Ainakin maisemat oli kivoja siinä ajomatkalla!

Noniin, muistin heti yhden jutun! Nimittäin heräsin aamulla "automaattisesti" sen verran aikaisin, että päätin lähteä aamulenkille rannalle. Jos en aiemmin ole muistanut mainita, niin kämppämmehän sijaitsi Venice Beachillä, joten lähdin sieltä liikkeelle ja juoksin Santa Monica Pierille ja siitä vielä vähän matkaa eteenpäin ja takaisin. Ei hajuakaan lenkin pituudesta, varmaan aika vähän, mutta hyvää se teki. Paitsi että sain kunnon vesikellot molempiin "etuvarpaisiini". En kyllä tajua miksi. Ellei se johtunut vaan siitä, että oli varpaissa vielä hiekkaa tms. No, rakkolaastarit auttaa! Ja vaikka lähdinkin liikkeelle suht aikaisin, niin lämpötila oli jo varmaan jotain 25 asteen luokkaa. Aurinko kun siinä paistoi niin kyllä siinä ihan lämmin tuli! Mutta oli kyllä tosi jees!

Pysähdyttiin lounaalle Santa Barbaraan. Keksin siis toisenkin asian tästä päivästä! Alunperin oli suunnitteilla mennä laiturin päässä sijaitsevaan Moby Dick -ravintolaan, mutta se jäi toteuttamatta, koska sinne oli ensinnäkin vähän haasteellista päästä ja toiseksi se oli todennäköisesti täynnä. Joten ajauduimme Casa Blanca -ravintolaan syömään. Eikä ollut yhtään huono! Ehkä ainoa huono puoli oli se, että jouduimme syömään baarin puolella, kun ruokailupuoli oli täynnä. Joten oli vähän meluisaa. Ruoka oli kyllä erittäin hyvää! Söin lohisalaatin, jossa oli ihan älyttömän hyvää kastiketta! Siinä oli mangoa. Siis siinä kastikkeessa. Mutta oli salaatissakin mangopaloja! Oli se lohikin hyvää siis. Kokonaisuudessaan oikein hyvää!

Motelli oli aika perus. Ilmastointia ei ollut, mutta lämmitys olis ollut. Ulkona oli kyllä illalla aika kylmä. Käytiin pienellä porukalla syömässä viereisessä ravintolassa, jonka nimi taisi olla kekseliäästi San Simeon Bar & Grill tms. Söin juustohampurilaisen, joka oli kyllä ylivoimaisesti huonoin, mitä tällä reissulla on tullut syötyä! Ja yksi pahimmista noin muutenkin. Veikattiinkin, että ravintola kävi hakemassa ruoat viereisen pikkukaupan minimalistiselta eineshyllyltä. Emme suosittele!

Muistuihan tästä päivästä lopulta jotain mieleen! Jee! Huomisessa kertovassa päivityksessä kerrotaan matkastamme San Simeonista San Franciscoon, jolla ei (myöskään) vältytty vastoinkäymisiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti